Jongeman houdt trauma over van beroving

3311

Een jongeman die pas geld gepind had en eerder bij een restaurant was gestopt, werd gisterochtend door een lichtblauwe wagen klemgereden en beroofd. Dit gebeurde aan de Sophia’s Lustweg. Twee mannen vielen hem aan, waarbij een van hen gewapend was met vermoedelijk een wielsleutel. Het slachtoffer kreeg enkele vuistslagen toegediend en het lukte de rovers de jongeman vast te houden, waarna ze gelijk de portemonnee met meer dan SRD 1300, zijn identiteitskaart en het pinpasje meenamen en gelijk wegreden.

Volgens de jongeman zag hij deze lichtblauwe auto toen ook bij het restaurant, toen hij bezig was te betalen. Hij vermoedde dat hij vandaaruit achtervolgd werd door deze rovers. Aan deze beroving heeft hij niet alleen een trauma aan overgehouden, maar ook de pijnen aan zijn kaak.