Oema Soso SVB bekerkampioen 2017

1109

Oema Soso vs. Ascona 2 11 febr 2017Oema Soso is de kersverse vrouwen bekerkampioen van de Surinaamse Voetbal Bond (SVB). In het Andre Kamperveen stadion wist de landskampioen in de finale met 2-1 te winnen van Ascona. Jamecia de Mees en Nathalia Menezes vonden voor Oema Soso het net.

Na de 2-0 wist Ascona speelster Orthea Riley nog voor rust de achterstand te verkleinen, maar het mocht niet baten. Oema Soso zal het voor de titel van de First Lady Cup eveneens moeten opnemen tegen semikampioen Ascona.

8bc48b10368eba48f006ee81fff50752_XLVermeldenswaard is dat de bekerfinale zaterdag een half uur later van start ging, omdat zowel Ascona als Oema Soso voor dezelfde kleur tenue, blauw wit, hadden gekozen. Tenslotte deed Oema Soso water in de wijn en kwam het oranje gekleed het veld op.