Politie Lelydorp houdt Nizaam aan vanwege diefstal

836
hand of a prisoner

De 46-jarige Nizaam M., die een buitenlander bleek te zijn en vermoedelijk illegaal in Suriname woonde, verkocht een aantal jardin stoelen aan een mevrouw. Later bleken deze stoelen gestolen goed te zijn, omdat de benadeelde aangifte bij de politie deed omtrent deze diefstal. De politie ging op onderzoek uit en kwam terecht bij de mevrouw die de heler bleek te zijn. Na haar aangehoord te hebben, wees zij Nizaam aan als de verkoper van de jardin stoelen.

Diezelfde avond waren er ook nog aangiftes van drie andere diefstallen. De politie is nog bezig na te gaan of deze diefstallen ook door dezelfde persoon is gepleegd. Nizaam werd op 4 februari wegens diefstal opgespoord en aangehouden en hij werd na afstemming van het Openbaar Minsiterie ingesloten.