RBTP verricht aanhouding Tansanio wegens beroving

783

Op woensdag 1 februari kreeg de politie van Munder via de Centrale Meldkamer een melding binnen van een vechtpartij, waarbij tevens een beroving had plaatsgevonden.

De 19-jarige dader , Tansanio E., gaf een hond een trap van achteren, terwijl deze aan de ketting liep met zin baas. De baas die het hiermee niet eens was, vroeg om rekenschap en onstond er toen een felle discussie, waarna beide in een gevecht raakte. De baas van de hond raakte tijdens het gevecht zijn halsketting kwijt die Tansanio vermoedelijk had weggerukt.

Het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) die na de melding gelijk op het adres afging waar het gevecht gaande was, droeg beide partijen over aan de politie van het ressort Munder. Tansanio werd na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie opgesloten.