Anielkoemar wegens bedreiging aangehouden door politie Leydorp

768
Vector illustration of a man in jail

De 40 jarige Anielkoemar J. die met zijn zus op hetzelfde perceel woonachtig is, was meestal vaak onder invloed van alcohol. Hij werd door de Bikers aangehouden en overgebracht naar het bureau. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie werd hij in hechtenis genomen.

Anielkoemar scheldt vaker zijn zwager uit die op bezoek kwam bij zijn zus. De politie kwam vaak om hem aan te spreken omtrent zijn gedrag, omdat de zus meerdere malen naar de politie was gestapt om haar beklag te doen.

De zwager die het niet meer verdroeg dat hij zo werd behandeld door de broer, wilde die bewuste dag uit de woning van zijn partner weggaan, maar zijn zwager stak een stokje voor door een scherp voorwerp te pakken om de zwager hiermee te verwonden. Deze kon gelukkig zichzelf in veiligheid brengen.