Moeder, zoon en baby gered uit zinkende auto

1851

Giovanni Blankendaal, Lorenzo Dickson en Narin Dawthal hebben op woensdag 15 februari een moeder en haar twee kinderen gered na een verkeersongeval.

De politie van het ressort Groningen kreeg melding van een geval waarbij er een voertuig in een langs het Wayamboweg lopende kanaal is beland. Ter plaatse troffen de wetsdienaren de 40-jarige bestuurder S. B. aan. Zij gaf aan dat zij reed over de Wayamboweg richting Saramacca brug. Op een bepaald moment verloor zij de controle over de besturing van het voertuig en belandde met het voertuig in het kanaal.

Achter het voertuig van S.B reed een bestelwagen van het bedrijf Saver Paradise waarin Giovanni, Lorenzo en Narin zaten. Zij zagen het ongeval gebeuren en kwamen meteen in actie.

De achterruit van het voertuig werd ingeslagen om zo de drie inzittenden te redden. De moeder en haar kinderen zijn ongedeerd gebleven. Het voertuig is door een ingeschakelde sleepwagen uit het kanaal gehaald.