Nickerie noteert eerste verkeersdode 2017

1052

Na een verkeersongeval op donderdag 16 februari aan de Fredericiweg in het district Nickerie, is de 38-jarige bromfietser Prawien Bhawan in het drs. Lachmipersad Mungra Streekziekenhuis Nickerie, overleden.

De politie van Nickerie deed na de melding van het verkeersongeval de plek aan. Daar aangekomen werd de bromfietser zwaar gewond aangetroffen op het wegdek. Hij was niet aanspreekbaar. Onderzoek wees uit dat hij over voornoemde weg reed. Ter hoogte van Staatsolie geraakte hij door tot nog toe onbekende redenen van zijn rijhelft. Hij doorkruiste de weg en reed tegen een elektrische mast op.

Per ontboden ambulance is Prawien afgevoerd naar het Streekziekenhuis, waar hij na enkele uren het leven liet. Zijn ontzielde lichaam is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Met het overlijden van deze bromfietser staat de verkeersbarometer landelijk op 8.
Prawien is de eerste verkeersdode in dit district voor 2017.