Politie neemt kleine hoeveelheden drugssoorten in beslag bij invallen

652

Onder super visie van de Kabinet van de regio commandant van Paramaribo heeft een politie eenheid bestaande uit het Regio Bijstand Team (RBT) Paramaribo, de Algemene Surveillance dienst (ASD) en de politie van Nieuwe Haven en ressort Centrum in het afgelopen weekend een aantal invallen gedaan.

Op diverse adressen zijn aangetroffen en in beslag genomen kleine hoeveelheden drugssoorten. Drie verdachten zijn aangehouden voor overtreding van de wet op verdovende middelen. Een vierde verdachte, Luciana E. (27) die werd opgespoord voor diefstal middels geweldpleging is op één van de adressen aangehouden.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie zijn drie verdachten heengezonden, terwijl Luciana opgenomen is in de sterkte van het cellenhuis.