Brain Evelyn scoort gouden doelpunt voor Natio U17

1016
De nationale U17 voetbalselectie van Suriname

Suriname vs. Curacao 1 15 febr 2017De nationale U17 voetbal selectie van Suriname heeft woensdagavond met 1-0 gewonnen van Curaçao in het Dr.Ir.F.Essed stadion. Dit vriendschappelijk toernooi wordt afgewerkt ter voorbereiding op het WK-kwalificatietoernooi, waaraan Natio U17 mee zal doen.

Brain Evelyn maakte in de 65e minuut, uit een vrije trap, het gouden doelpunt voor Suriname. In de andere wedstrijd, die eerder op de dag werd gespeeld tussen FC Twente tegen FC Utrecht eindigde in een 0-0 gelijkspel.

Suriname speelt vrijdag tegen FC Twente, terwijl Curaçao het opneemt tegen FC Utrecht. Het WK-kwalificatietoernooi zal gehouden worden van 7 april tot en met 21 mei in Panama.

Suriname vs. Curacao 2 15 febr 2017

Suriname vs. Curacao 4 15 febr 2017