Formula wint reglementair van Shaktie

759

Formula heeft in de 31e speelronde van de Surinaamse troefcall competitie reglementair gewonnen van Shaktie. Al tijdens de eerste ronde stond Formula met 4 punten voor, maar nog net voor het einde van de tweede ronde gebeurde er een incident.

Een speler van Shaktie was het niet eens met de beslissing van de jury en gebruikte toen krachttermen tegen de jury. Laatstgenoemde schorste de speler op basis van zijn gedrag. De ploeg van Shaktie was het niet eens met de beslissing van de schorsing en weigerde om door te spelen.

Overige uitslagen: Pinto Boys vs. Openbaar groen 80-72. Hoogste score bij Pinto Boys: Amitkoemar Hanoeman – Jerome Delafuente met 28 punten. Hoogste score bij Openbaar groen: Robertino Antheunis – Ricardo Watamaleo en Mansing Sewdajalsingh – Dewnath Alakramsing elk 22 punten.

Trekkers vs. Kolibrie 87-85. Hoogste score bij Trekkers: Roberto Alvares – Wilmon Belfor met 39 punten. Dit koppel gaf in de 2e ronde een baunie aan het koppel Armand Dewkinandan – Jules Keerveld van Kolibrie. Hoogste score bij Kolibrie: Eugene Caupain – Marcello Belgraef met 23 punten.

S.M.C. vs. ‘t Hofje 98-51. Hoogste score bij S.M.C.: Roberto Jangbahadoor – Navin Changoer met 30 punten. Hoogste score bij ‘t Hofje: Gisla Teeroeme – Rene Ormskerk met 20 punten.

Surinaamse Troefcall Bond

Bron: SME sport