Kenny vanwege geweldpleging en vernieling aangehouden

737
hand of a prisoner

De 26-jarige Kenny A. meldde zich op 10 februari, na oproep van de politie van Latour, aan op het politiebureau. Hij werd door Aloyna aangegeven bij de politie wegens openlijke geweldpleging en vernieling. Eerder deed Kenny A. aangifte tegen Aloyna. Deze werd toen opgespoord, aangehouden en voorgeleid na te hebben afgestemd met een lid van het Openbaar Ministerie. Op 9 februari werd hij vrijgelaten, waarna hij op zijn beurt Kenny A aangaf bij de politie.

Volgens zijn verklaring had Kenny A. hem klemgereden en zijn voertuig vernield met de hulp van zijn vrienden. Aloyna werd verder ook mishandeld.

Kenny A. ontkende al deze strafbare feiten, maar werd toch na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in hechtenis genomen.