Twee verdachten aangehouden voor diefstal auto-onderdelen

929

Twee verdachten zijn door de politie van Uitvlugt voor diefstal van auto-onderdelen ingesloten. De Centrale Meldkamer speelde op zaterdag 14 januari een bericht door dat dieven bezig waren te stelen bij een Car Center in het ressort.

Toen de wetsdienaren ter plaatse arriveerden sloegen de twee dieven op de vlucht. Het gelukte de sterke arm de 20-jarige Roche F. aan te houden. Zijn kompaan zag kans uit handen van de politie te blijven. Een deel van de buitgemaakte auto lenzen, zijspiegels en koplampen lieten zij tijdens hun vlucht achter.

De voortvluchtige kompaan Mengazio A. (19) is op vrijdag 10 februari door de recherche van regio Paramaribo aangehouden.

De onderdelen dieven zijn na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie ingesloten in het cellenhuis.