20-jarige Afonsoewa brengt oom verwondingen toe

1328

De 20-jarige Afonsoewa K. is op woensdag 8 februari door de politie van Munder ingesloten voor mishandeling.

Na een telefonische melding van een kappartij op een adres in het ressort deden de wetsdienaren de plek aan. Het slachtoffer werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.

Volgens verklaring van andere huisgenoten was Afonsoewa bezig met het mobiele telefoontoestel van zijn oom. De oom sprak hem hierover aan. Dit viel bij hem niet in goede aarde. Hij greep naar een scherp voorwerp en een spade, waarmee hij de oom verwondingen toebracht. De oom die epilepsie patiënt is, liep verwondingen op in zijn zij.

Afonsoewa werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is Afonsoewa gratis loge geboden in het cellenhuis.