33-jarige Rocky ingesloten voor moord ex-vriendin en mishandeling vriend

1050

Op maandag 20 februari is de 33-jarige verdachte Roepish R. alias ‘Rocky’ door de politie aangehouden. “Rocky” meldde zich op het politiebureau Mariënburg aan in gezelschap van een familielid. Hij wordt ervan verdacht de 35-jarige Narine Tulsidei in de avond van zondag 19 februari om het leven te hebben gebracht. Ook heeft hij de vriend van de vrouw steekverwondingen toegebracht.

De politie van Santo Boma kreeg via de Centrale Meldkamer de melding van een steekpartij met twee slachtoffers aan de Bomaweg. Daar aangekomen werden het levensloze lichaam van Narinie aangetroffen. De vriend Ritesh is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo en is opgenomen op de afdeling Intensive Care.

Het voorlopige onderzoek wees uit dat het tweetal in de woning is verrast door “Rocky” die het huis binnenstormde via de voordeur die openstond. Met een scherp voorwerp bracht hij Ritesh en Narine steekverwondingen toe.

‘Rocky is na zijn aanhouding overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.
Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.