Vier verdachten aangehouden voor straatberoving

1008

Een benadeelde deed op 13 februari aangifte van een straatberoving bij de politie van Uitvlugt. Zij verklaarde dat een manspersoon aan de Hermitageweg haar halsketting wegrukte en rende naar een gereedstaand voertuig.

Toen het voertuig optrok, bleek dat de halsketting niet was meegenomen, maar op de grond lag. De aangeefster kon de politie een gedetailleerde beschrijving geven van de auto. Dit voertuig bleek eigendom te zijn van een autoverhuurbedrijf.

Toen de huurders dit voertuig terugbezorgden, werden zij netjes opgewacht door het Regio Bijstand Team (RBT) Paramaribo en in de boeien geslagen. Het viertal werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie zijn de vier verdachten achter slot en grendel geplaatst.