Twee mannen ontvoeren en verkrachten 16-jarig meisje

14825

Het politie-onderzoek omtrent een 16-jarig meisje dat slachtoffer is geworden van een ontvoering en verkrachting, is momenteel nog gaande. Zij werd tegen haar wil in naar een hotel in de omgeving van Latour gebracht.

Het voorval heeft op vrijdag rond 6.45 uur plaatsgevonden, toen het meisje over de Cassialaan liep om richting school te gaan. Op een gegeven moment stopte een witte auto met een onbekend kentekenplaat met twee mannelijke inzittenden bij haar en sleurden haar het voertuig in.

Bij het hotel aangekomen, werd ze door een der mannen verkracht, terwijl de andere zich bezig hield met een filmopname van de ontuchtelijke handeling van zijn makker. Na deze verkrachting werd het meisje afgezet op de plek van waar ze haar staande hielden en mee hadden gesleurd.

De grootmoeder van het slachtoffer deed aangifte bij de politie, toen zij van deze laffe daad hoorde.