Inbraak bij 76-jarige vrouw en waarschijnlijk verkracht

2832

Twee rovers hadden zondagochtend in het district Wanica een bejaarde alleenstaande vrouw beroofd van SRD 15 en vermoedelijk verkracht. De politie kreeg deze melding binnen en gingen gelijk op af. Na het politie-onderzoek ontkende de bejaarde vrouw te zijn verkracht, maar de politie merkte wel haar bebloede rok op en haar verwarrende indruk als gevolg van de trauma die ze van het voorval had opgelopen. Zij werd per ambulance voor medische behandeling afgevoerd.

Uit een verklaring van de vrouw bleken de daders ongemaskerd en ongewapend te zijn. Zij waren via de figuurstenen naar de bovenverdieping geklommen en hadden vervolgens een zestal shutterglazen stuk geslagen. Via de woonkamer drongen ze het huis binnen, waar de oude vrouw zich op dat ogenblik bevond. Zij kreeg een doek in haar mond gepropt en werd meegesleurd naar de kamer. Een van de daders was gekleed in een korte broek en een witte trui. Zij werden zowel bij aankomst als bij vertrek door een zwarte auto met een onbekend kenteken afgezet.