Autobestuurder zonder rijbewijs rijdt bejaarde voetganger aan

1203

De 35-jarige Gilbert A. heeft op woensdag 22 februari een bejaarde voetganger aangereden aan de Ramgoelamweg. Hij is de door de politie van Latour aangehouden.

De autobestuurder reed over de weg en verleende geen voorrang aan de voetganger die op dat moment de weg overstak. De bejaarde vrouw liep letsels op en is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Zij werd voor verdere medische behandeling opgenomen in de ziekeninrichting.

Naderhand meldde de autobestuurder zich vrijwillig aan bij de politie. Hij gaf toe de voetganger te hebben aangereden. Hij maakte zich echter uit de voeten uit vrees te worden aangevallen door omstanders. Gilbert blijkt niet in het bezit te zijn van een rijbewijs.

Hij is aangehouden als verdachte. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Gilbert in verzekering gesteld.