32-jarige Renato vanwege mishandeling door Bikers aangehouden

1024

De 32-jarige Renato L. werd op woensdag 22 februari door zijn vriendin bij de politie aangegeven wegens mishandeling. Zij vroeg de wetsdienaren Renato aan te spreken hieromtrent en verbrak tevens ook haar relatie met hem. Renato die dit niet kon verwerken, besloot haar op maandag 27 februari bij haar werklocatie op te wachten.

Toen zij naar buiten liep, greep hij hard vast en hapte in zowel haar wangen als haar nek. Zij schreeuwde om hulp en werd door de leden van de Bikerunit, die op dat zelfde ogenblik hun surveillance deden, geholpen. Toen zij overgingen tot de aanhouding van de dader, vonden ze ook wat verdovende middelen bij hem. Na hem overgedragen te hebben aan de politie van Latour werd hij na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie achter slot en grendel geplaatst.