Politie Latour houdt Rinaldo vanwege beroving aan

1744

Twee broers wisten zich al een tijdje uit de buurt van de politie te blijven. Maar de 35-jarige Rinaldo M. werd op donderdag 23 februari door de politie van Latour voor beroving aangehouden en na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in hechtenis genomen. De andere broer wordt nog opggespoord.

Het tweetal ging in de maand November van het vorig jaar naar het adres van een schuldenaar om hun verschuldigde bedrag op te vragen, maar deze bleek niet thuis te zijn. De opa was de enige die thuis was. Toen de opa niet kon vertellen waar zijn kleinzoon was naar wie de broers zochten, haalden ze het huis overhoop. Rinaldo M. besloot ter vereffening van het geld dat hij van de kleinzoon moest ontvangen, het mobiel van de opa mee te nemen. Deze deed na het voorval aangifte bij de politie.