Slachtoffers aanrijding beroven veroorzaker van zijn portemonnee

2052

Op vrijdag 17 februari heben twee verdachten een autobestuurder aan de Floralaan beroofd.
De ingeschakelde politie van Flora deed de plek aan voor onderzoek. Volgens verklaring van het slachtoffer reed hij over de Floralaan en kwam in botsing met een bromfiets met daarop twee manspersonen. De slachtoffers eisten ter plekke vergoed te worden door de autobestuurder. Toen hij zijn portemonnee te voorschijn haalde om tot de vergoeding over te gaan, werd deze door een van de mannen uit zijn hand weggerukt. Na de daad namen beiden de benen. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de recherche van Paramaribo.

Eén van de verdachten, Lawrence K. is kort daarna aangehouden en in verzekering gesteld. Volgens zijn verklaring heeft zijn kompaan ene Jurgen E. de beurs weggerukt en meegenomen. Aan de opsporing van Jurgen wordt gewerkt.