Twee inzittenden omgekomen bij verkeersongeval te Lust en Rust

2577

Op maandag 6 maart kreeg de politie van het ressort Nieuw Amsterdam omstreeks kwart voor 2 een melding binnen van een verkeersongeval te Lust en Rust. De politie trof daar een voertuig met twee inzittenden aan die tegen een brugleuning aankwam. Het voertuig bleef vastzitten tussen een deel van de brugleuning en de waterleidingbuis. De 23-jarige bestuurder Lorenzo Kerk, was inmiddels al overleden, voordat de politie aankwam en de 21-jarig bijrijder Colin Mahindrepersad kwam, nadat de brandweer het duo uit de auto bevrijdde, om het leven. Beide lichamen zijn na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie voor sectie in beslag genomen.

Uit het voorlpige politie-onderzoek kan worden uitgemaakt dat de bestuurder met een hoge snelheid moest hebben gereden vanuit de richting Nieuw Amsterdam naar richting Meerzorg en op een gegeven ogenblik de controle over het stuur had verloren. De bestuurder was wel in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs.