Verkeersbarometer stijgt naar 11

1977

Bij een aanrijding aan de Oost-West verbinding in het district Commewijne heeft de 47-jarige Deomatty Dewnarain gehuwd Balgobind het leven gelaten. Het slachtoffer werd levenloos op het wegdek aangetroffen door de politie van Meerzorg.

Gebleken is dat Deomatty ter hoogte van Tomahawk onderschept is geworden door een personenauto die over voornoemde weg reed, komende vanuit Tamanredjo richting Paramaribo. De autobestuurder (32) gaf aan de voetganger niet te hebben gezien. Het vermoeden bestaat dat hij met een hoge snelheid reed. De vrouw was vrijwel op slag dood.

Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Het ontzielde lichaam is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. De autobestuurder die met de schrik vrij kwam, klaagde van pijn aan zijn linkerhand. De materiële schade aan het voertuig is aanzienlijk.
Met het overlijden van Deomatty staat de verkeersbarometer landelijk op 11.