Vermiste meisjes nog niet gevonden

3134

vermissing-pierreOnlangs verscheen een bericht via de media dat de lichamen van de twee vermiste meisjes Rehana Pierre (4) en Cindy Pierre (7) in zwarte zakken zou zijn gevonden bij een man die naar zeggen in Galibi werd aangehouden als de verdachte. Hij zou zijn afgevoerd via de Wanekreek naar richting Albina.

De politie is op maandag 6 maart op de Marowijne rivier samen met andere eenheden, zoals de recherche regio Oost, het regio Bijstand team (RBT) Oost, Korps Commando Speciale Troepen en militairen een zoekactie naar deze twee vermisten begonnen, maar hebben tot nog toe niks aangetroffen. De linkeroever van de Marowijne rivier is inmiddels al door de politie afgevaren vanuit Albina tot Galibi en hebben ze ook de diverse kampen langs de oever ter controle aangedaan.

Maar van het verhaal dat gelanceerd werd, bleek niet op waarheid te berusten.

De meisjes worden sinds zaterdag vermist. De meisjes waren op bezoek bij hun oma. Zij heeft hen gestuurd naar hun ouderlijke woning, ongeveer 40 meter verwijderd van haar huis, om andere kleren aan te doen. Vanaf toen ontbreekt elk spoor van hen.

De politie is nog steeds bezig met de zoekactie.