DC Kabalebo stelt dringende beleidsmaatregelen

1367

img_2936De Districtscommissaris (DC) van Kabalebo, Theresia Cirinohad heeft diverse gesprekken met verschillende instanties zoals de Maritieme Autoriteiten Suriname (MAS), het Nationaal Instituut voor Milieu en Ontwikkeling in Suriname (NIMOS), het Ministerie van Handel en Industrie en het Ministerie van Justitie en Politie gevoerd. Sedert haar overname in het bestruursressort Kabalebo heeft de burgermoeder vele oriëntatie bezoeken afgelegd aan alle omliggende dorpsgemeenschappen van Apoera, Section en Washabo om kennis te maken en om zich ook goed te vergewissen van de problemen waarmee het ressort te maken heeft.

Motivatiegesprekken met scholieren van de 4e klas van de VOJ-school te Apoera, ordening van het bootverkeer, voorlichting brengen voor de gemeenschap voor een verantwoord sexueel gedrag bij jongeren en basislevensvaardigheden bij de opvoeding van jeugdigen, betere voorzieningen voor de politie en brandweer en het rehabiliteren van de weg Apoera-Washabo, behoorden tot de dringende beleidsmaatregelen van de districtscommissaris Theresia Cirino.

img_3006
img_3010