Politie Uitvlucht houdt dievegge van portemonnee aan

1750

Een heer die op maandag 6 maart eten kocht bij een winkelzaak te Uitvlucht vergat zijn portemonnee in de zaak na te hebben betaald. Toen hij in een andere winkelzaak iets kocht en wilde betalen, kwam hij tot de ontdekking dat hij zijn portemonnee bij de vorige zaak vergeten had. Hij besloot terug te rijden om zijn beurs terug te halen, maar die was inmiddels al verdwenen. De benadeelde deed hiervan aangifte bij de politie.

De poltie van Uitvlucht kon middels de duidelijke camerabeelden zien hoe de 47-jarige Mathilda B. de winkelzaak binnenstapte en de portemonnee wegnam. De politie kon ook middels het kentekennummer van de auto de dader opsporen en op dinsdag 7 maart overgaan tot aanhouding van deze dievegge. Zij bekende dit strafbaar feit en mocht na terugbetaling van dit bedrag en na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie op vrije voeten worden gesteld.