Drie daders die zich voordeden als neppolitiemannen hadden eerder deze week in de ochtenduren een woning in Paramaribo beroofd. Zij hebben de mannelijke slachtoffers geboeid en de vrouw gekeneveld. Hieraan hielden de slachtoffers schrammen over. De daders dwongen de slachtoffers om de kluis open te doen, waarna ze de inhoud wegnamen. Daarin zaten gouden sieraden, een vuistvuurwapen met patronen, SRD 5000, USD 3000 en een horloge ter waarde van USD 10.000. Ook een portemonnee met een inhoud van SRD 1000 namen de rovers mee.

De slachtoffers verklaarden dat deze neppolitiemannen op een listige manier het huis binnen zijn gekomen. De een was gekleed in een grijs uniform en de anderen droegen een blauw pak met een kogelwerende vest en hadden ook een vuistvuurwapen bij zich. Zij lieten hun legitimatiebewijs zien die wel op karton leek te zijn en gaven aan dat ze iemand zochten. De commissaris van politie, Inder Janbahadoer, bevestigde deze beroving en gaf aan dat de daders die met een personenauto ervandoor zijn gegaan, nog voortvluchtig zijn.