Man loopt steekverwonding op tijdens beroving

2964

Via de Centrale Meldkamer kreeg de politie van Bureau Nieuwe Haven de melding dat een manspersoon bewusteloos is neergevallen aan de Saramaccastraat en speelde hierop in. Bij aankomst op het adres werd de man langs de weg in bewusteloze toestand en gewond aangetroffen. Per ontboden ambulance is hij afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Zijn situatie is stabiel.

Toen hij op maandag 13 maart weer bij kennis was, verklaarde hij dat hij in de vroege ochtend van 12 maart in een taxi beroofd is geworden door twee manspersonen die gewapend waren met scherpe voorwerpen. Hij verzette zich en liep daarbij steekverwondingen op. De mannen lieten hem daarna aan de Saramaccastraat uitstappen.

Het tweetal ging er vandoor met SRD 120 en een mobiele telefoon. De politie van Bureau Nieuwe Haven zet het onderzoek in deze zaak voort.