Levenloos lichaam op een leegstaand perceel aangetroffen

3575

Op een leegstaand perceel op de kruising van de Fred Derby- en de Hogestraat is er op vrijdag 17 maart een levenloos lichaam op een leegstaand perceel aangetroffen.

Bij aankomst van de politie bleek het inderdaad te gaan om het stoffelijk overschot van een manspersoon in verre staat van ontbinding. Hij ging gekleed in een blauw-grijs hemd met aan de zijde van zijn linkerborst het opschrift Cannon. Hij had een zwarte jeans broek met bruinzwarte sandalen aan. De man is kaal, geschatte leeftijd 60 plusser. Om zijn pols droeg hij een zilverkleurig horloge.

Het ontzielde lichaam is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

Familieleden of zij die denken deze man te kennen worden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de politie van Bureau Nieuwe Haven op het telefoonnummer 403101 of de Centrale Meldkamer op het nummer 115.