Beveiliger betrapt man (46) bij diefstal in warung te Lelydorp

2403

Een bewaker heeft op woensdag 15 maart de 46-jarige Amaradj S. op heterdaad betrapt bij het stelen in een warung te Lelydorp.

De bewaker die de ronde deed, hoorde een gestommel in de gang van het pand. Hij nam poolshoogte en zag Amaradj uit het raam klauteren. De bewaker ging de man achterna en hield hem aan met een zak met snacks. De ingeschakelde politie bracht de verdachte met de zak inhoudende negen pakken chips, acht pakken pinda, een aantal pakken kroepoek en zwarte zakken over naar het politiebureau.

Tijdens het verhoor ontkende Amaradj de goederen te hebben gestolen. Volgens hem heeft hij ze gekocht bij de winkel voor zijn verjaardag. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is de op die dag jarige verdachte in verzekering gesteld.

De goederen zijn afgestaan aan de rechtmatige eigenaar.