Toppers eindigt vierde

954

In de laatste beslissingswedstrijd is het de ploeg van Toppers gelukt om op de vierde plaats te eindigen. Pinto Boys die de beste kansen maakte voor de vierde plaats verloor haar laatse wedstrijd en bleef het op zes punten.

Toppers kwam met de winst eveneens op 6 punten te staan, maar met een betere saldo dan Pinto Boys. Toppers won in een spannende wedstrijd van Kampoe dankzij een baunie die het Koppel Marlon Reding – John O’Bryan aan Chaitram Prasad- Mahinderpersad Mahtabsing gaf. Met deze nederlaag is de ploeg van Kampoe op de achtste plaats geëindigd en wist dit jaar geen enkel prijs te winnen (Toppers vs Kampoe 95-77). Hoogste score bij Toppers: Marlon Reding – John O’Bryan met 52 punten. Hoogste score bij Kampoe: Jitinderdath Ramcharan – Dewanand Gajadien met 24 punten.

Jai Gandhi vs Pinto Boys 103-77. Hoogste score bij Jai Gandhi: Navien Jiawan – Rawender Somai met 39 punten. Dit koppel gaf in de eerste ronde een baunie aan Jerome Delafuente – Ronny Nannan. Hoogste score bij Pinto Boys: Jerome Delafuente – Ronny Nannan met 29 punten.