Modernisering Johan Adolf Pengel luchthaven in volle gang

2600

De Johan Adolf Pengel International Airport of Suriname is momenteel in het kader van de proffesionalisering bezig met de certificering van de airport. Onze International Airport moet voldoen aan aantal eisen. Ook de veiligheidseisen zijn aangescherpt, vanwege het feit dat er rechtstreekse vluchten naar Amerika gevoerd zullen worden.

De veiligheidszone is inmiddels bij de airport gecreerd. De drop-off zone is momenteel al geruime tijd verplaatst. Zo mag er geen enkel vervoermiddel binnen een straal van 30 meters zich meer bevinden bij de incheckbalie. Door de bepaalde volgorde die er momenteel heerst op onze internationale luchthaven is er wat ongerief voor de reizigers ontstaan, maar dit probeert de N.V Luchthavenbeheer zo snel als mogelijk op te lossen.