Benadeelde aanrijding ingesloten vanwege bedreigingen en poging zware mishandeling

2141
African American in Prison

De politie van ressort Centrum heeft de 38-jarige Sergio F. ingesloten voor bedreigingen en poging zware mishandeling.

Het voertuig van Sergio die geparkeerd stond aan de Mirandastraat ter hoogte van de Waterkant werd aangereden door een voorbijganger. De veroorzaker hield stil, stapte uit zijn voertuig om met de benadeelde te praten.

Sergio was verhit en wilde niets horen. Hij pakte een scherp voorwerp uit zijn voertuig, waarmee hij de veroorzaker achterna ging. De ingeschakelde politie hield Sergio aan. Het scherp voorwerp is op hem aangetroffen en in beslag genomen.

De verhitte benadeelde werd overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij ingesloten.