Koppel met scherp voorwerp aangevallen door 63-jarige man

1760

In de maand december 2016 viel de 63-jarige Henry J. een koppel aan met een scherp voorwerp. De reden van zijn agressieve aanval was dat hij het niet kon aanzien dat de vrouw met wie hij beweerde een liefdesrelatie te hebben, samen met haar vriend over straat liep. De bejaarde jaloerse man kwam op de vrouw af en probeerde haar met een scherp voorwerp van haar kleding te ontdoen, maar dit was hem niet zo goed gelukt, omdat haar vriend haar te hulp schoot. Beide kregen wel verwondingen aan hun lichaam door het scherp voorwerp die de bejaarde tegen hen gebruikte.

De dader koos na zijn daad het hazepad en wist vanaf die dag uit de handen van de politie te blijven. De slachtoffers schakelden zelf de politie en en zij werden daarna voor medische hulp naar de Spoed Eisende Hulp gezonden.

Uiteindelijk werd Henry op 25 maart aan zijn woonadres gesignaleerd en aangehouden en na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie achter slot en grendel geplaatst door de politie van Latour.