65-jarige vrouw omgekomen door knevel criminelen

2799

De 65-jarige Dhoerpatie Ramsaran werd dood in haar woning aan de Mr. P. Chandisaweg aangetroffen door een van haar zonen, die een telefonische melding van de buurman kreeg omtrent een gegil dat hij leek te horen.

Criminelen waren haar woning via een geforceerde raam binnen gedrongen. Het slachtoffer werd gekneveld aan haar mond en armen. Het vermoeden bestaat dat ze als gevolg van verstikking door het geknevel is omgekomen. Haar ontzielde lichaam werd door de politie voor obductie in beslag genomen.

Haar broer Robby Ramsaran gaf aan dat zijn zus een heel gelovige vrouw was en ondanks haar gepenioneerde leeftijd heel hard werkte om in haar levensonderhoud te kunnen voorzien. Behalve dat ze zelf gewassen teelde en wat kippen en doksen kweekte, werkte ze soms ook in een restaurant. Hij kon zich dus niet voorstellen wie haar de dood ingejaagd had. Hij hoopt dat de moordenaar aangehouden wordt en een levenslange gevangenisstraf krijgt.

Het slachtoffer laat vier zonen, een dochter en kleinkinderen achter.