18-jarige zonder rijbewijs omgekomen na verkeersongeval

4974

Na een verkeersongeval aan de Coesewijnestraat op maandagavond is de 18-jarige autobestuurder Rewien Mahangoe overleden.

De auto van Rewien sloeg over de kop. In het voertuig werd het levenloos lichaam bekneld aangetroffen. De ingeschakelde brandweer haalde het ontzield lichaam uit het voertuig. Een arts stelde de dood vast.
Onderzoek wees uit dat Rewien reed over de Coesewijnestraat. Hij kwam vanuit de Mr. J. Lachmonstraat richting Latour. Ter hoogte van het vliegveld Zorg en Hoop verloor de bestuurder die met een zeer hoge snelheid reed de controle over de besturing van zijn voertuig. Hij geraakte van de weg, kwam tegen de schutting van witte Lotus aan en sloeg over de kop. De bestuurder was niet in het bezit van een rijbewijs.

Het ontzielde lichaam is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

Met het overlijden van Rewien staat de verkeersbarometer landelijk op 13.