Ontmaskering brute beroving Pandit Tilakdarieweg

4336

De familie van de brute beroving aan de Pandit Tilakdarieweg te Commewijne op zaterdag 8 april, die zou zijn gepleegd door vier criminelen, werd geconfronteerd met de waarheid die achter deze beroving school. Intussen hadden ze hun misnoegen omtrent de beroving en over de politie via de media geuit.

De Rechercheurs van Regio Oost en de Forensische Opsporing ontdekten tijdens hun nadere onderzoek een geldsbedrag in de vliering van de woning aan. Door de onduidelijkheden die aan het licht kwamen, werd het “slachtoffer” die op dat ogenblik aangifte bij het politiebureau deed, aan een streng verhoor onderworpen. Gebleken was dat het “slachtoffer” zelf de verdachte is geweest. Hij heeft zelf het geldsbedrag van zijn vader weggenomen en een deel daarvan al gebruikt. Na verhoor werd hij heengezonden, omdat zijn vader geen aangifte tegen zijn eigen zoon wilde doen. De vader kreeg zijn overgebleven geldsbedrag van de politie terug.

Door de beroving die in scene werd gezet, zouden er zomaar levens van onschuldigen verloren zijn gegaan. De politie roept een ieder op dit soort scenes achterwege te laten, omdat dit een zeer ernstige zaak is.