Dronkaard klemgereden door alerte weggebruiker

1855

Op woensdag 12 april heeft een alerte weggebruiker de auto van de bestuurder Glenn L. (37) aan de Martin Luther Kingweg klemgereden.

Beide bestuurders reden in dezelfde richting. Op een bepaald moment viel het rijgedrag van Glenn de mede weggebruiker op. Hij vermoedde gelijk dat deze bestuurder te diep in het glaasje moest hebben gekeken. Om een aanrijding met overige weggebruikers te voorkomen, besloot hij het voertuig van bedoelde chauffeur klem te rijden. Hij schakelde direct de politie van Livorno in.

De politie trof bij aankomst Glenn met zijn 4-jarige zoon in het voertuig aan. Glenn die penitentiair ambtenaar blijkt te zijn verkeerde onder invloed van alcohol. Het rijbewijs van de dronkenbestuurder is ingevorderd en hij is overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis voorhet afnemen van een bloedtest.

Toen hij nuchter was, is hij heengezonden. Het dossier ter zake wordt voor verdere afhandeling opgestuurd naar de afdeling Parket.