Verdachte op vrije voeten wederom aangehouden wegens andere strafbare feiten

1975

De 52-jarige Henry E. die zich schuldig maakte aan diefstal en bedreiging werd op 13 april door de politie van Uitvlucht aangehouden, maar mocht na overleg met het Openbaar Ministerie in vrijheid worden gesteld. Zijn vrijheid duurde niet lang, want op 14 april werd hij weer aangehouden vanwege andere strafbare feiten. Hij heeft zich ook schuldig gemaakt aan een diefstal van twee laptops. Deze had hij verkocht aan een zekere Glenn M. voor SRD 200 en de andere bracht hij voor hem om te laten repareren.

Bleek ook dat Glenn hem SRD 200 geleend had, die Henry terug zou betalen samen met de maakloon van de laptop.

Bij de aanhouding en verhoor bekende Henry deze strafbare feit en op 15 april werd ook de heler, Glenn M., aangehouden en verhoord. Hij werd na verhoor en het achterlaten van de laptops heengezonden. Deze eigendommen kwamen weer in handen van de rechtmatige eigenaar. Henry E. werd na overleg met het Openbaar Ministerie wederom ingesloten.