Lijk van onbekende man aangetroffen onder de Wijdenboschbrug

3221

Op zaterdag 6 mei is er een lijk van een manspersoon onder de Wijdenboschbrug aangetroffen.
De politie van het ressort Nieuwe Haven Er zijn geen documenten aangetroffen op of nabij het lijk waaruit gegevens vanaf gelezen zouden kunnen worden.

De politie vraagt hulp aan de samenleving om achter de identiteit van het lijk te komen. Het gaat in deze om het lichaam van een manspersoon van creoolse komaf, met zwart kort geknipt kroeshaar met een kale plek in het midden van het hoofd. Hij was gekleed in een driekwart blauwe broek en een grijze trui en had aan de voeten blauwe badslippers. Aan de linker onderarm en linkerenkel is er wondverband aangebracht. De geschatte leeftijd is tussen de 40 en 50 jaar.

Het vermoeden bestaat dat het lijk al ongeveer drie tot vier dagen op de plek lag voordat het is ontdekt.

Informatie kan doorgespeeld worden op het nummer 403101 of via de Centrale Meldkamer op het nummer 115. Indien u een anonieme tip wilt doorgeven kunt u dat doen op het nummer 179. Op dit nummer belt u gratis.