Vechtpartij feestgangers in tourbus leidde tot een dode en twee gewonden

5938

De afdeling Kapitale Delicten werkt momenteel aan de opsporing van een vechtersbaas en zijn kompanen. Op de plaats delict werden ook twee scherpe voorwerpen gevonden en in beslag genomen.

Twee manspersonen kregen op zaterdag 6 mei ruzie in de tourbus die uitmondde in een vechtpartij. Zij werden uit elkaar gehaald door de andere feestvierenden. Nadat ze op het feestadres werden afgezet, ging een der vechtersbazen weg, maar kwam terug met enkele kompanen om daarna de vechtpartij te hervatten. Schoten zijn zelfs met een vuistvuurwapen afgevuurd en de drie feestvierenden Gamile S. (20), Irvin M. (25) en de 22-jarige Richard M. raakten op dat feestje aan de Livornoweg gewond.

Zij werden toen per ontboden ambulance naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch ziekenhuis vervoerd. Richard M. werd na zijn medische behandeling heengezonden, maar Gamile en Irvin werden opgenomen op de afdeling Intensive Care. Op woensdagg 10 mei kwam Irvin Misidjan helaas in de ziekeninrichting te overlijden.