Aanrijding met dodelijk afloop te Oost-Westverbinding

4114

18402871_1761602924086316_8125097983828728428_nHedenochtend, vrijdag 12 mei vond er een aanrijding plaats aan de Oost-Westverbinding , ter hoogte van kilometer 171. Het bleek te gaan om een frontale botsing tussen een truck en een personenauto.

In de personenauto zaten er vier passagiers, allen van Chinese afkomst en een chauffeur. Een van de inzittende kwam ter plaatse te overlijden. De personalia zijn vooralsnog onbekend. De chauffeur van de personenauto is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Lachmipersad Mungra Streekziekenhuis te Nickerie. De andere mede-inzittende zijn na medische behandeling heengezonden.

De truck belandde in het kanaal langs de weg. De twee inzittende zijn ongedeerd gebleven.
De politie van Wageningen en Coronie zijn bezig te onderzoeken wat de oorzaak van de aanrijding is geweest. Beide chauffeurs zijn in het bezit van een rijbewijs en verkeerden niet onder invloed van alcohol.

Met de dood van dit verkeersslachtoffer is de barometer gestegen naar 21.