Arbeider BBQ stand steelt geld voor baby goederen

1783

De politie van Latour heeft op zaterdag 13 mei de 25-jarige Izoron S. in de kraag gevat vanwege verduistering.
De eigenaar van een barbecue stand deed op de bewuste dag aangifte van verduistering tegen hem. Volgens verklaring van de werkgever heeft Izoron tijdens zijn dienst van vrijdag 12 mei op zaterdag 13 mei een geldsbedrag verduisterd.

Op camerabeelden heeft hij duidelijk kunnen zien dat Izoron in plaats van het geld over te dragende geldtrommel meenam naar het toilet, die openmaakte en het geld wegnam.

De verduisteraar is later op de dag opgespoord en aangehouden. Bij de voorgeleiding heeft hij verklaard goederen voor zijn baby te hebben gekocht. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hem gratis loge geboden in het cellenhuis.