79-jarige voetganger overlijdt na aanrijding in het ziekenhuis

1617

De 79-jarige voetganger Sinen Sali die op vrijdag 19 mei is aangereden door een auto, is op zondag 21 mei in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo overleden.

De aanrijding vondt plaats op de hoek van de Richard Voullaire- en de Satijnhoutstraat. De voetganger werd door de wetsdienaren in bewusteloze toestand op het wegdek aangetroffen. Gebleken is dat Sinen de weg overstak zonder te letten op het doorgaand verkeer en werd daardoor aangereden door een personenauto. Per ontboden ambulance is Sinen afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis, waar zij ter verpleging op de afdeling Intensive Care is opgenomen.

Het ontzielde lichaam van de voetganger is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

De verkeersbarometer stijgt met het overlijden van Sinen landelijk naar 26.