Aanhouding vader en zoon wegens mishandeling van inbreker

2750

De 43-jarige Soebhaas R. , oud bekende van de politie en die gezocht werd voor andere gepleegde strafbare feiten, werd vermoedelijk door vader Gerry S. (33) en diens zoon Gavin B. (16) mishandeld. Volgens de verklaring die de vader gaf, hadden zij de inbreker herkend die eerder in de week bij hun thuis en in de woning van zijn moeder in Commewijne, had ingebroken.

De politie van ressort Centrum die de melding van dit ongeval aan de Hertogstraat via de Centrale Meldkamer kreeg en gelijk ernaar toe toog, trof daar de manspersonen aan die de inbreker Soebhaas aangehouden en vermoedelijk mishandeld hadden. Zowel de vader als zijn zoon werden door de wetsdienaren aangehouden en na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie opgesloten. De zoon is vanwege zijn leeftijd in het cellenhuis te Opa Doeli geplaatst. De gewonde Soebhaas werd na medische behandeling heengezonden.