Onthulling nieuwe naambord Ziekenhuis Nickerie door vice-president

2038

18622188_1541430079223061_7943521434513016801_nDe vice-president (vp) Ashwin Adhin is eerder deze week begonnen met een driedaagse werkbezoek in het district Nickerie. Voor de onthulling van het nieuwe naambord van het Ziekenhuis Nickerie, bracht hij een welkomsbezoek aan de districtscommissaris Wedperkash Joeloemsingh. Gesprekken met vertegenwoordigers van het bedrijfsleven en diensthoofden stonden ook op het program en veldbezoeken, zoals: het in aanbouw zijnde commissariaat, het nieuwe kantoor van justitie (rechtzaal) , waarvan de werkzaamheden al een tijdje zijn gestopt,en een bezoek aan het kantoor van het Staatsziekenfonds.

Het Lachmipersad Mungra Streekziekenhuis heet voortaan het Mungra Medisch Centrum. De onthulling van het nieuwe naambord werd verricht door de vp. Hiermee is volgens de directie als het stichtingsbestuur een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan. Elias gaf aan dat het ziekenhuis allang het niveau van het woordje ‘streek’-ziekenhuis is gepasseerd. De nieuwe naam van het ziekenhuis in Nickerie mag dan volgens de directie ook een voorbeeld zijn voor Suriname.