Elf verdachten aangehouden in cocaïne zaak Jules Sedney Haven complex

3969

Op last van de Rechter Commissaris (RC) heeft De afdeling Narcotica Brigade van de politie descente gehouden op het Jules Sedney Haven complex,voorheen het Nieuwe Haven complex. De drug was verstopt in een container op het Jules Sedney Haven complex.

Descente houdt in dat de RC zich heeft georiënteerd op de plek waar het strafbare feit is ontdekt om een beter beeld van de zaak te verkrijgen. Overige aanwezigen waren een officier van justitie, twee raadslieden, een tolk, vertegenwoordigers van de politie en de douane, vijf getuigen en medewerkers van de haven. In deze zaak zijn 11 verdachten aangehouden en in verzekering gesteld van wie negen reeds in vrijheid zijn gesteld.

Paulna Curtis
Paulna Curtis

De verdachte Paulna Curtis is nog voortvluchtig.
Op last van de Procureur Generaal van Suriname is er vanaf toen opsporing, aanhouding en voorgeleiding gevraagd van Paulna Curtis geboren op 20 september 1975 in Paramaribo en wonende aan de Van Dijkstraat no. 4 te Paramaribo.

Curtis wordt ervan verdacht te hebben deel genomen aan een criminele organisatie.
Alle informatie die kan leiden tot het achterhalen van de woon- en of verblijfplaats van Curtiskan worden doorgespeeld aan de afdeling Narcoticabrigade op de telefoonnummers 404747/404866, de Centrale Meldkamer op het nummer 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.