Frontale botsing eist twee levens te Meerzorg

3547

Hedenochtend, zaterdag 3 juni vond er een aanrijding plaats tussen een personenauto en een terreinwagen. Drie slachtoffers werden door de wetsdienaren aangetroffen in de personenauto.

De 43-jarige autobestuurder VidjaiTilakdarie en de 44-jarige Anita Calder zijn ter plaatse overleden. De mede-inzittende Cyriel K. (56) is per ontboden ambulance afgevoerd naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Volgens het voorlopige onderzoek reed de personenauto vanuit Tamanredjo over de Oost-Westverbindingweg richting Meerzorg, terwijl het andere voertuig in tegengestelde richting reed. Ter hoogte van kilometer 10, nabij plantage Bittenberg, moet de bestuurder Vidjai op een bepaald moment van zijn rijhelft zijn geraakt en frontaal in botsing zijn gekomen met het voertuig op de andere rijhelft. Vidjai raakte bekneld in het voertuig en moest de Brandweer aan te pas komen.

Beide bestuurders zijn in het bezit van een geldig rijbewijs.
Met het overlijden van de twee verkeersslachtoffers stijgt de barometer landelijk van 26 naar 28.