Donovan Wisse maakt Erwin van de Beld in de eerste ronde af

2104
Donovan Wisse na zijn partij tegen Erwin van de Beld

De Surinaamse kickbokser, Wereldkampioen en IRO-belt houder Donovan Wisse heeft zojuist in MartiniPlaza Groningen, Nederland zijn opponent Erwin van de Beld in de eerste ronde afgemaakt. In deze Glorious Heroes Enfusion gevecht werd het een TKO voor Wisse.

Van de Beld kreeg al in de eerste ronde tot tweemaal toe 8-tellen van de arbiter. Na de derde dreun was het over en uit voor de Nederlandse vechter. ‘Het is snel gegaan zoals ik had verwacht. Ik voelde me tijdens de partij erg sterk en sloeg hem al in de eerste ronde drie keer neer’, aldus Donovan Wisse van Team Wisse. Donovan zegt verder dat hij nog niet weet wanneer en tegen wie hij in zijn eerstvolgende gevecht uitkomt. Zowel Donovan als zijn management gaven aan dat er een verrassing op komst is, maar dat er daarover nog melding zal worden gemaakt.

Donovan, onder leiding van Etien Thezalus van Killa’s Cardio Boxing en Rayen Simson van Simson Gym NL, behaalde in mei tijdens de Pro Fight nog een fenomenale overwinning op veelvoudig wereldkampioen Adem Bozkurt in Kocaeli, Turkije. Verder hebben de afgelopen maanden ook Jay Overmeer, Robin Ciric, Mohammed Rizki en Joshua Karsters het onderspit moeten delven tegen deze kemphaan.

Bron: SME sport