18945178_10154916076717772_830599175_nDe Pertjajah Luhur (PL), de partij met een sociaal karakter, heeft vanwege haar traditie de verschillende moskeeën, verspreid over de verschillende districten tijdens Ramadan een levensmiddelenpakket geschonken. Enkele van de levensmiddelen die in het pakket zaten, zijn onder andere; rijst, groene bananen, suiker, thee en koffie. De politicus gaf met trots aan dat de groene bananen afkomstig zijn uit de eigen aanplant van de partij. Vanuit het partijcentrum van de PL vond de distributie van de pakketten naar de diverse moskeeën onder het toeziend oog van voorzitter Paul Somohardjo plaats.

De voorzitter gaf aan dat ondanks de stijging van de prijzen van de verschillende levensmiddelen het de partij toch is gelukt om fondsen in te zamelen voor dit project. De structuren van de PL in het district Nickerie hebben met de hulp van welwillende donoren de moskeeën aldaar zelf van levensmiddelen weten te voorzien. De voorzitter heef met een partijdelegatie de districten Nickerie en Coronie de distributie afeglopen weekend afgerond.

Paul Somohaedjo uitte zijn dank uit aan alle Pl’ers die in welke vorm dan ook, met name geld of levensmiddelen en arbeidskracht, hebben bijgedragen om dit project succesvol te doen verlopen. Het streven van de PL is gericht om landelijk 250 moskeeën te voorzien.